Пн—Птн 10:00—18:00
Обратный звонок
UAH USD EUR BYR RUR

Гідрокостюм Silvers Hunter 11 мм

Тип Охотничий гидрокостюмНазначение Подводная охотаПроизводители SilversПол МужскойВид Куртка+брюки (полукомбинезон)Толщина 11-12ммШлем Со шлемомМолнии Без молнииМатериал НеопренВнутреннее покрытие Открытая пора 12480

Silvers
При виготовленні гідрокостюму використовується неопрен "відкрита пора" фірми ASAHI товщиною 11 мм із зовнішнім покриттям чорний нейлон і внутрішнім – «відкрита пора» (N/C), тобто, матеріал спеціально розрізаний таким чином, що кожна «відкрита» бульбашка мікропори неопрену є маленькою присосочкою. В результаті гідрокостюм буквально прилипає до тіла і стає другою шкірою.
Гідрокостюм для підводного полювання товщиною 11 мм складається з штанів із завищеною талією та куртки з вбудованим шоломом та затяжним клапаном на двох клевантах, що забезпечує більший комфорт. Посилене захисне покриття на колінах та накладка на грудях виготовлені із зносостійкого матеріалу SUPRATEX.
Анатомічний крій гідрокостюму, що дозволяє знизити втомні навантаження при плаванні.
Верхня частина штанів відвертається таким чином, щоб куртка та штани з'єднувалися за принципом «відкрита пора»+ «відкрита пора», створюючи таким чином «герметичний замок».

Характеристики:
- м'який еластичний неопрен фірми ASAHI 11мм із зовнішнім покриттям чорний нейлон і внутрішнім – «відкрита пора» (N/C)
- анатомічний крій
- високі штани
- куртка з капюшоном
- посилення на колінах
- накладка на груди
- затяжний клапан на двох клевантах.

Можливе виготовлення за індивідуальними лекалами.
Гарантія на проклейку та прошивку швів 1 рік. Кольорова гама: чорний
Розміри: від 46 до 56 Переглянути Росто-розмірну Таблицю

- м'який еластичний неопрен фірми ASAHI 11мм із зовнішнім покриттям чорний нейлон та внутрішнім – «відкрита пора» (N/C) - анатомічний крій - високі штани - куртка з капюшоном - Посилення на колінах - накладка на груди - затяжний клапан на двох клевантах - індивідуальне пошиття (при необхідності)
1066