Пн—Птн 10:00—18:00
Обратный звонок
UAH USD EUR BYR RUR

Купальник Aqua Sphere Siskin (SW133017138)

SW133017138Производитель Aqua SphereТип КупальникиПол Женский SW133017138 2052 1999

Aqua Sphere
Купальник Aqua Sphere Siskin – стильний жіночий цільний купальник. Підходить для плавання, аквафітнесу та тренувань.Колірна гама: чорно-бірюзова, чорно-золота, чорно-рожева.
Призначений для активного плавання та тренувань. Виготовлений з м'якого ультратонкого еластичного інноваційного матеріалу Vita™ (78% поліестер, 22 % еластан), завдяки якому виріб добре сідає по фігурі, має м'яку та гладку поверхню і швидко сохне після намокання. Волокна Lycra XtraLife™ у складі тканини забезпечують зносостійкість виробу, а також стійкість до дії хлорованої води, олій та кремів від сонця, захист від ультрафіолету.
Підкладка із 100% поліаміду. Купальник з відкритою спинкою, що не стискає свободу рухів, з візуальним струнким ефектом за рахунок спеціальних ліній в області талії та живота, забезпечений системою BCS (Body System Control), яка забезпечує підтримку та формування бюста за допомогою спеціальних еластичних вставок, візуально стрункішає та чудово підкреслює силует, має середній виріз по стегнах, візуально коригує фігуру. Лямки купальника, регульовані спереду, виконані зі спеціального нееластичного спаяного матеріалу, що забезпечує чудову підтримку грудей при плаванні та іншої активності на воді. Лямки трохи розширені на плечах для покращеного комфорту. Завдяки тому, що петлі для регулювання виконані методом термообробки, лямки не мають потовщень і стібків, що забезпечує підвищений комфорт, міцну фіксацію та швидке надійне регулювання купальника по фігурі.
Виготовлений у Тунісі.
848